Dei Homoerotiske sidene 2007
Dokumentasjon

Her arkiverast fleire uomtvistelege dokumentasjonar av virksomheit og kulturel ekspandering som medlemmar av YSHEPF og deria åndsfrender og brødre har deltatt i eller vært i berøring av.

Kevin Sorbo og Peavy
Skodespelaren Kevin Sorbo (til v.) til sengs med eit vakkert kvinnemennske og Turbostipend vokalist Peavy, under innspeling av ein TV-serie i fjor haust.
Kjentfolk av Team Turbostipend veit at Peavy turnerte i USA ifjor, men ikkje mange veit kva han eigentlig dreiv med. Her er det altså TV-opptreden.
KLIKK HER for å gå attende til Kvartalsrapporten for våren 2001.

Spraglehysa
SPRAGLEHYSA: Vokalist og medlem av DobbelDiva,Olav, er høgt på strå etter en lang natt på by'n i Geilo. Det er søndag morgon og bandet gjør seg klar til avreise til Bergen. Scena er henta fra doku-dramaet 'Turbostipend - the untold story' som vart filma same helga. Olav held koken heile riksveg 7, tvers gjennom Vossevangen og heilt ned til Osterøybrua før han sovna.
KLIKK HER for å gå attende til Turbooddyssé juni 2001.Spilling under Musikselskabet Larmoniens 30-års jubileum

Kjapp opptreden under Larmens 30-års jubileum på Hotel Norge i februar 1996. Det ble aviklet i pausen under opptredenen til Storbandet som underholdt for kvelden. Senere skulle nettopp Turbostipend bli book'et inn for å underholde i samme selskapslokaler under et 25-års jubileum. Man kan skimte fr.v Erlend, Bjørnar, Petter (bak) og Jan Roar. Den ferske gitaristen Noralf fekk ikkje lov å vere med avdi han ikkje var Larmonist.
foto: Live Bruseth

Attende til
historia om Turbo

 

Turbostipend faar omtale i Studvest
I februar 1997 vart Turbostipend intervjua av ein oppsøkjande og kritisk journalist frå Studvest under vignetten 'Bånn gass gjennom 80-talet'. Me makta ikkje å stille fult mannskap (Erlend var på Cuba) og det var naudsynt å nytta Live Bruseth som Stand-In. Men som det framgår av biletet har gutta på desken i StudVest redigert bort Turbo sin største groupie (ho sto opprinneleg til høgre).
Faksmile: Studvest

Attende til
historia om TurboTeam Turbostipend tar seg en slaebings i en god sofa
Gutta tek ein pust i bakken efter nok ein krevjande konsert, denne gong for internfest for arbeidsgrupper på Kvarteret. Her opplevde dei sterke erotiske scenar under avsynging av TOUCH ME, ein røynd schlæger av Samantha Fox.
-Nå kosar me oss (knips knips) sa gutta i ein kort kommentar.
Foto: Jimmy Olsen/ACE

Attende til Semesterrapporten
haust 1997

 Live Photo of the hardest working band in the 80's retro showbuisness
Hardt kjøyr både på scene og i salen; Team Turbostipend tek Trønderan med homoerotisk storm under SMASH, Nov. '97
Foto: Marianne Aagedal/ACE

Attende til Semesterrapporten
haust 1997

 Det vidgjetne Black Sabbath-bandet WARPIGS

WARPIGS er ein gjeng sinte alvorlege unge menn som spelar livskiten ut av røynde Black Sabbath-schlägarar. Dei har spela eit par gonger i dei sortkledtes høgborg, Garage, og ellers utgjer fanskaren deira størsteparten av folka som er knytta til krinsen rundt Atomreaktoren. Fr. v. Iver Sandøy, Jan Torry Sande, Gunnar Emmerhoff og Noralf Venaas. Dei av dykk med skarpast hugs vil kjenne att namna frå Turbostipend sin besetning frå våren 1998.
foto: Ozzy Osborne
Turbostipend inntar Hardanger

Turbostipend tek oppstilling foran det som kan sjå ut som ein turistbrosjyre for Hardangerfjorden. Anledninga er spelling i eit 30-års lag for ein bekjent av bandet. Staden er Hauso, og der fekk me lære meir om heimebrygga Cider, Bryggedans, Solppgangar og Åtgaum. Gutane er velkjente anlet, fr.v. Petter, Erlend, Jan Roar, Tossa, Iver og Noralf. Peavy er ennå på ferja og snakkar med Ferjebilletør-snuppa.
foto: Live Bruseth


Attende til Semesterrapporten

 


Attende til hovudsidane


Dei Homoerotiske sidane er realisert med heftig innstats frå frender og støttespelarar frå både nær og fjern.
Takk til dei som veit det.